Commercieel medewerker binnendienst (M/V min. 24 max. 40 uur)

Functieomschrijving

Sta jij zelden met je mond vol tanden, zet jij graag je tanden ergens in en weet jij je mondje te roeren? Dan zijn dit toepasselijke spreekwoorden en gezegden voor de vacante functie van commercieel medewerker bij Strik & Strik in de gemeente Uden. Als expeditie bedrijf regelen wij het transport voor diverse klanten en sectoren, vanaf 1 pallet tot volle containers wereldwijd. Met de groei die wij voor ogen hebben, wensen we graag op commercieel vlak versterking in de rol van:

Jij vindt het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe klanten waarbij je gelooft in jouw plan van aanpak om potentiele klanten telefonisch en per social media te benaderen. Je bent vrij in je keuze hoe je het gaat aanpakken en je vindt het leuk om je vast te bijten in je doel: nieuwe klanten binnenhalen. Je hebt zakelijke ervaring met social media en vindt het leuk om hiermee te werken en resultaat te boeken.

Bijt je vast in je succes…

Ieder begin is lastig, dus is het van belang dat je doorzettingsvermogen hebt en geloof hebt in je aanpak dat vroeg of laat resultaten gaat opleveren. Je wordt vrijgelaten in je werkwijze, maar mocht je juist wel behoefte hebben om te willen sparren over de aanpak en begeleiding wensen, dan is die mogelijkheid er ook zeker. Ook bijvoorbeeld over het gevoel krijgen voor het opstellen van offertes.

Los van de telefonische acquisitie en via social media bied je ook ondersteuning op het gebied van de lopende transporten. Hierbij kun je denken aan het ondersteunen van orders, transportschema’s volgen, de klant informeren etc.

Functie-eisen

Klantgerichtheid met stip op 1;

We zien graag terug dat je zelf initiatief toont, inlevingsvermogen in de klant hebt en belangstelling toont hoe transport geregeld wordt en in de praktijk verloopt.
Resultaatgericht in de zin van willen ‘scoren’, maar we weten ook dat dit een aanlooptijd nodig heeft en geven je die ruimte;
Goede gesprekstechnieken zoals luisteren, doorvragen, samenvatten;
Een goede beheersing van de Engelse taal en bij voorkeur ook Duits;
Het werken met Outlook is jou vertrouwd en Office en Excel zijn daarbij ook erg handig;
Minimaal MBO+ niveau, een gerichte opleiding op commercieel vlak is gewenst, net als ervaring, maar dit is geen vereiste;
Affiniteit met het actief benaderen van bedrijven is prettig;
Het is wenselijk als je binnen een straal van 30 km woonachtig bent.

Ons aanbod:

Een klein informeel bedrijf waar korte lijntjes zijn en snel geschakeld wordt, aandacht voor jou als medewerker is en een prettige sfeer hangt. We zijn onlangs verhuisd naar een nieuw kantoorpand waar een mooie werkplek op je wacht.

Wij vinden het van belang dat jij naast lekker werken ook een goede balans hebt met privé. Je werktijden zijn dan ook in overleg maar de belangrijkste werktijd ligt tussen 9.00 en 15.30 uur. Prima tijden om bijvoorbeeld met schoolgaande kinderen te combineren.

Interesse?

Als dit je aanspreekt, dan kun jij je interesse kenbaar maken door je brief en CV voor 13 juni as. te sturen naar Susan van der Heijden, HR adviseur, emailadres: s.vanderheijden@bakertillyberk.nl

De eerste kennismakingsgesprekken staan gepland voor 19 juni as.

Eventuele vragen kun je per mail aan Susan stellen of telefonisch, tel.nr. 06-25383152.